Biblioteca HP

Ce este Biblioteca HP?

Biblioteca HP Biblioteca HP este un site web dezvoltat de PHA EUROPE și PHA SUA, cu un grant educațional de la Actelion Pharmaceuticals Ltd și în colaborare cu o firmă de dezvoltare web. Site-ul web oferă informații și o bibliotecă de peste 200 de resurse de înaltă calitate dezvoltate de grupurile de pacienți din întreaga lume pe PH, pentru persoanele diagnosticate cu această afecțiune și membrii familiei / îngrijitorii lor. Biblioteca include o funcție de căutare ușoară, care permite utilizatorilor să caute resurse pe teme specifice legate de boală, de exemplu „călătorii” și să găsească materiale relevante.

Creșterea gradului de conștientizare a grupurilor locale de pacienți

Există peste 70 de grupuri de pacienți listate în directorul organizării pacienților de pe site. Sperăm că Biblioteca noastră de HP va încuraja pacienții cu HP și familiile / îngrijitorii lor să contacteze grupurile de pacienți din țările lor locale, precum și să conștientizeze resursele disponibile în limba lor, conducând traficul către site-urile asociației dvs. prin intermediul Resurse.

Vă mulțumesc tuturor celor ale căror materiale sunt listate în Index și dacă mai aveți resurse pentru pacienți / îngrijitori pe care credeți că ar trebui să le includă, vă rugăm să completați formularul de pe pagina „Contact” de pe site-ul web la acest link: http://www.ourphlibrary.com/contact. Ne propunem să actualizăm indexul resurselor la intervale regulate pentru a ne asigura că acesta rămâne o resursă actualizată și valoroasă pentru comunitatea HP și vă vom informa când materialul dvs. a fost adăugat pe site.

Folosirea Bibliotecii HP cu pacienții, familiile și îngrijitorii acestora

Vă rugăm să găsiți ghidul „Cum să” atașat care include informații mai detaliate despre Biblioteca HP și care explică modul de navigare pe site. Acest document a fost dezvoltat pentru a vă ajuta să comunicați lansarea site-ului către membrii dvs. pentru a-i încuraja să viziteze și să utilizeze Biblioteca HP, incluzând exemple de paragrafe și bannere publicitare pentru a posta pe site-ul dvs. web, proiecte de tweet-uri pentru partajare prin intermediul social media un „card de bibliotecă” de distribuit la întâlniri. Vă rugăm să găsiți atașate bannerele publicitare și modelele cardurilor bibliotecii Ghidul include, de asemenea, sfaturi despre modul în care puteți utiliza site-ul web ca grup de pacienți.

Sperăm că Biblioteca HP va ajuta pe oricine este afectat de HP să caute și să acceseze informațiile de care au nevoie, din bogăția resurselor grupului de pacienți din întreaga lume.

Atașamente: