Programe educaționale collaborative

În parteneriat cu sponsorii noștri valoroși, oferim materiale educaționale, resurse utile și diverse instrumente. Aceste programe oferă informații actualizate și servesc ca instrument în timpul negocierilor și campaniilor locale.

Infografie

Infografia noastră „Date importante” oferă informații de bază despre HP, simptome nespecifice, care ar putea duce la diagnosticarea greșită și la posibile opțiuni de tratament (inclusiv CTEPH). Infografia oferă, de asemenea, date interesante.

E timpul sa discutam

Impactul hipertensiunii arteriale pulmonare (HP) asupra vieții pacienților și a îngrijitorilor: rezultatele unui studiu internațional. PHA Europe are plăcerea să vă împărtășească rezultatele unui sondaj PAH la scară largă pentru pacienți și îngrijitori, desfășurat la sfârșitul anului 2011 în cinci țări europene. Sondajul a fost întreprins pentru a oferi noi informații despre impactul mai larg […]

HP: este personal

Introducere Pe această pagină veți găsi diverse materiale care vă vor ajuta să înțelegeți mai multe despre diagnosticul dvs. și cum puteți lucra cu echipa dvs. de asistență medicală pentru a vă atinge obiectivele personale. De asemenea, materialele de aici pot fi utile dacă aveți grijă de o persoană dragă care suferă de HP.

Biblioteca HP

Ce este Biblioteca HP? Biblioteca HP este un site web dezvoltat de PHA EUROPE și PHA SUA, cu un grant educațional de la Actelion Pharmaceuticals Ltd și în colaborare cu o firmă de dezvoltare web. Site-ul web oferă informații și o bibliotecă de peste 200 de resurse de înaltă calitate dezvoltate de grupurile de pacienți […]