Membru al asociației

Membru al asociației

PHA Europe este o asociație umbrelă. Membrii ei sunt asociații naționale de PH. Există două tipuri principale de membri: membri standard și non-standard.

Membrii standard sunt organizații naționale europene de PH recunoscute în țara lor ca asociații nonprofit. Membrii non-standard pot fi organizații cu sediul social care nu se află în Europa (sau cu un interes principal care nu este PH ca afecțiune medicamentoasă).

Membrii asociației persoanelor cu hipertensiune pulmonară din Republica Moldova (mai departe “Asociatia”) sint persoanele diagnosticate cu cu HP, rudele lor, persoanele care ii ingrijesc, voluntary, medici competenti.

Dacă sunteți interesat să deveniți membru al Asociatiei, exprimați-vă interesul scriind un e-mail la roman.balmush@gmail.com. Scrieti puțin despre dvs și vom reveni in putin timp. În toamnă PHA Europe organizează o conferință anuală într-un loc central din Europa (adesea Barcelona). La această conferință se întâlnesc unul sau doi reprezentanți din fiecare asociație.

Suntem foarte deschiși la noi aplicații, deoarece dorim să ne extindem asociația în Moldova. Împreună suntem puternici și vom lucra din greu pentru a contribui la construirea și sprijinirea Asociației.

Așadar, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, dacă doriți să aflați mai multe despre noi și să deveniți membru. Suntem prima asociație în Republica Moldova care luptă pentru drepturile pacienților cu HP.