Termeni și Condiții

1. Definiții
În conținutul acestor termeni și condiții, următoarele cuvinte au următoarele semnificații:

  • a. „PHA Europe” înseamnă Asociația Europeană de Hipertensiune Pulmonară
  • b. „Site-ul web” înseamnă site-ul web „Timpul contează” aflat în proprietatea PHA Europee
  • c. „Materialul” înseamnă toate informațiile, datele, textul, grafica, linkurile sau codul computerului publicate pe, conținute sau disponibile pe site-ul web
  • d. „Utilizator” înseamnă persoana, firma, compania sau organizația care accesează acest site web sau care trimite o postare / intrare.

2. Termeni și condiții aplicabile
Site-ul este deținut de PHA Europe și orice utilizare a site-ului web este supusă acestor termeni și condiții. PHA Europe poate, la propria sa discreție, să modifice sau să revizuiască acești termeni și condiții în orice moment prin actualizarea textului acestei pagini.
3. Utilizarea site-ului web
Oricine are dreptul să vizualizeze orice parte a site-ului web care nu este protejată prin parolă și să folosească în scopurile proprii informațiile conținute în acesta, cu condiția:

  • a. este utilizat doar în scop informativ, pentru reproducere numai pentru uz personal și nu pentru reproducere pe orice alt site web sau în scopuri comerciale.
  • b. orice legături create către site sunt notificate și aprobate de PHA Europe înainte de a fi create.
  • c. nicio parte a site-ului web nu este copiată, stocată într-un sistem de recuperare sau transmisă sub nicio formă sau prin orice mijloace către terți fără permisiunea scrisă a PHA Europe.

Speranțele, visele și sfaturile prezentate ar trebui să fie de natură non-medicală și nu ar trebui să includă nicio mențiune asupra tratamentelor specifice.

Conținutul trimis este moderat și dacă este defăimător, grosolan sau de natură medicală, acesta va fi eliminat.
4. Drepturi de autor
Toate materialele de pe acest site web sunt drepturile de autor ale PHA Europe. Materialul, indiferent dacă este text, imagini, fișiere audio sau alte forme media, nu poate fi republicat fără permisiune. Prin prezenta se acordă permisiunea ca astfel de materiale să fie vizualizate, stocate sau descărcate ca „hârtie”, numai pentru uz individual, necomercial. În cazul în care sunt acreditați autori individuali, fiecare își afirmă dreptul său moral de a fi identificat ca autor al materialului respectiv. Dacă doriți să utilizați oricare dintre materialele de pe site, vă rugăm să trimiteți un e-mail la PHA Europe la info@phaeurope.org